Ilmaista bingoa netissä

Bingosta on netissä tullut erittäin suosittu rahapeli, ja sitä tarjoaakin monet nettikasinot ja ihan omat bingosivutkin. Jos kuitenkaan ei ole ihan varma, haluaako bingoa alkaa pelaamaan tai sitä vain haluaa kokeilla, kannattaa kokeilla ilmaista bingoa netissä, jolloin pelaajan ei tarvitse siirtää rahaa sivustolle ollenkaan.

Ilmaista bingoa netissä voidaan löytää esimerkiksi erilaisten bonusten avulla. Monilla sivustoilla on hienoja bingobonuksia, joiden avulla pelaaja saa ilmaista pelirahaa, bingokuponkeja tai etuseteleitä, ja niiden avulla voi sitten pelata hieman bingoa. Esimerkiksi kaikenlaiset no deposit –bonukset toimivat tässä hyvin, sillä niitä saadakseen ei pelaajan tarvitse tehdä talletusta, eli siirtää pelirahaa käyttäjälleen.

Talletusbonuksissa taas pelaajan täytyy ensin tehdä talletus, jotta bonuksen voi saada, eikä bonus ole enää ihan niin ilmainen, kun omaakin rahaa on sivustolle siirrettävä. Talletusbonuksien avulla voidaan taas toisaalta saada paljon suurempia bonuksia kuin no deposit –bonuksissa, joissa itse edun arvo on yleensä aika pieni. Mutta kokeilemiseen pienemmätkin bonukset soveltuvat hienosti, ja pelaaja voi sitten myöhemmin päättää, haluaako tehdä talletuksen ja ottaa suuremmatkin bonukset itselleen.

Etusetelit ja bingokupongit toimivat niin, että pelaaja saa vaikka 10 euron arvoisen etusetelin, ja sitten hän voi pelata bingossa 10 euron edestä ilmaiseksi. Bingokupongit toimivat samalla tavoin, ja nämä ovatkin suosittuja bonuksia. Myös ihan ilmaista pelirahaakin voidaan saada no deposit –bonuksena, jolloin sitä ei ole erikseen määritelty, missä bonusrahat tulee käyttää. Erilaisia bonuksia saadaan eri tilanteissa, ja jos pelaajalle ei ole ennestään käyttäjää millekään sivustolle, hänen kannattaa etsiä hyviä tervetulobonuksia, joiden avulla bingoa voidaan pelata ilmaiseksi. Jos pelaajalla taas on jo käyttäjä eikä hän halua liittyä millekään uudelle sivustolle jäseneksi, kannattaa tarkistaa oman bingosivuston ajankohtaiset bingokampanjat usein, ja ottaa osaa vaikka uskollisuusohjelmaan. Uskollisuusohjelma toimii niin, että pelaajia palkitaan sen mukaan, kuinka paljon he pelaavat. Eli kun sivustolla jo pelaa ennestään, voi sitten välillä saada ilmaisia bingorahojakin ja muita bonuksia.

Missä voi kokeilla bingoa ilmaiseksi

MamaMia Bingo on suosittu bingosivusto, joka tarjoaa hienon no deposit –bonuksen kaikille uusille pelaajille. Pelaajan tarvitsee vain liittyä sivustolle (käyttäjän tekemiseen menee muutama minuutti), ja hän saa 5 euroa bingoon käytettäväksi, aivan ilmaiseksi. Näin on hyvä kokeilla sivustoa ja sen bingoa, eikä ole mitään riskiäkään omien pelirahojen menettämisestä. Jos sivusto ja sen bingohuoneet miellyttävä, voi pelaaja sitten tehdä talletuksen ja laittaa omaakin rahaa pelattavaksi.

Unibetin bingossa taas kaikki uudet pelaajat saavat 14 päivän pääsyn ilmaiseen bingohuoneeseen, jossa pelataan ja voidaan voittaa ilman tallettamista. Muitakin hienoja bonuksia on Unibetilla tarjolla bingoon runsaasti, joten liittyminen sivustolle kannattaa.